Gå direkt till innehåll
Gekås hyresrätter byggs på Monarkivägen i Falkenberg.
Gekås hyresrätter byggs på Monarkivägen i Falkenberg.

Pressmeddelande -

Riksbyggen administrerar Gekås hyresrätter i Falkenberg

Gekås i Ullared kommer att uppföra 126 hyresrätter i Falkenberg. Uppdraget att administrera och hyra ut hyresrätterna har gått till Riksbyggen.

– Vi är väldigt glada över att Gekås har valt Riksbyggen att sköta administrationen av deras hyresrätter. Satsningen har fått stor uppmärksamhet och mejl och telefonerna har gått varma sedan detta blev känt, säger Kjell Sawelin, säljansvarig på Riksbyggen i Halland.

Gekås kommer att bygga 126 hyresrätter på Monarkivägen med namn Monarkihusen på Kristineslätt i Falkenberg. Den första etappen, ett 6-våningshus, ska preliminärt stå klart i maj/juni 2018. Etapp två, ett 7-våningshus ska stå klart i augusti/september 2018 och den sista etappen som består av ett 8-våningshus beräknas vara klart i december 2018.

Gekås Ullared är ett poplulärt besöksmål med närmare fem miljoner besökare per år. 

Riksbyggen är en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Sammanlagt förvaltar Riksbyggen 176 000 bostadsrätter och 100 000 hyresrätter samt ett stort antal offentliga och kommersiella fastigheter.

För mer information:
Nina Johansson på Riksbyggen i Halland, 0761-19 35 91.
nina.johansson@riksbyggen.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38