Gå direkt till innehåll
Rikard Karlsson ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Jönköping

Pressmeddelande -

Rikard Karlsson ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Jönköping

Från 1 mars är Rikard Karlsson, 41 år, ny marknadsområdeschef för Riksbyggens förvaltningsverksamhet i Jönköping. Riksbyggen är en av Sveriges största fastighetsförvaltare och marknadsområde Jönköping spänner över hela Jönköpings län.

– Det känns fantastiskt roligt och spännande att få förtroendet att få vara delaktig och bidra till marknadsområdets fortsatta utveckling. Riksbyggen är ett företag med stort samhälls- och hållbarhetsansvar vilket ger uppdraget en viktig dimension, säger Rikard Karlsson.

Rikard började på Riksbyggen år 2000 och har sedan dess hunnit samla på sig sen lång erfarenhet inom fastighetsförvaltning. Han började som elektriker och har bland annat varit verksamhetschef för byggservice-enheten under en 10-årsperiod samt varit kundansvarig och teknisk förvaltare. De senaste 5 åren har han varit anställd som strategisk Inköpare på Riksbyggens centrala inköpsenhet i Stockholm.

Som marknadsområdeschef blir Rikard ansvarig för en personalstyrka på 65 personer plus ett stort antal säsongsanställda under sommaren. Marknadsområde Jönköping innefattar Jönköpings län med kontor i Jönköping, Nässjö samt Värnamo men med kunder över hela länet. Kunderna består av både bostadsrättsföreningar, kommuner och andra fastighetsägare. Sammanlagt handlar det om cirka 6 500 bostäder, både hyres- och bostadsrätter, och totalt ca 140 kunder.

Rikard har en tydlig målbild av hur verksamheten i Jönköping ska utvecklas vidare.

–  Tillsammans med mina medarbetare har vi som målsättning att bli en stabil organisation och ännu bättre samarbetspartner till både befintliga och kommande kunder, säger Rikard.

Riksbyggen har ett egenägt hyresbestånd om cirka 1 200 hyresrätter i Jönköping samt samäger fastigheter genom Bostadsbyggen i Jönköping AB, ett fastighetsbolag som ägs tillsammans med Region Jönköping Län.

För mer information:

Rikard Karlsson, marknadsområdeschef Riksbyggens fastighetsförvaltning, tel 036-10 84 08

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31