Gå direkt till innehåll
Brf Korseberg Fjärd i Vänersborg.
Brf Korseberg Fjärd i Vänersborg.

Pressmeddelande -

Privata visningar av bostadsrätter i Trollhättan och Vänersborg

Efterfrågan på nya bostäder är stort och Riksbyggen erbjuder privata visningar av nya bostäder i Trollhättan och Vänersborg. Riksbyggen visar Brf Nysätra i Trollhättan med 40 lägenheter och Brf Korseberg Fjärd i Vänersborg. Brf Korseberg Fjärd finns även möjligheten för unga vuxna att Hyrköpa bostadsrätt.

Se Riksbyggens projekt som visas i Trollhättan och Vänersborg 

Läs mer om Hyrköp

– Målsättningen är en fortsatt hög produktionstakt av nya bostadsrätter och vi ställer inte in utan vi ställer om. Därför har Riksbyggen privata visningar i ett stort antal bostadsprojekt över hela landet. Alla som vill komma och titta på sin drömbostad kan göra det i lugn och ro och känna sig helt trygga, säger Tobias Dysenius, försäljnings- och affärsutvecklingschef affärsområde Bostad.

Riksbyggen följer myndigheternas rekommendationer för att förhindra vidare smittspridning av coronaviruset (och covid-19) och våra medarbetare är helt symptomfria när de träffar kunder exempelvis vid visningar och i andra kundmöten. Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för både dig som kund och våra medarbetare.

– Det finns ett stort behov av fler bostäder på marknaden, på många håll i landet råder bostadsbrist. Vi har sett en stark efterfrågan på marknaden trots coronapandemin, berättar Tobias Dysenius.

För mer information, kontakta:
Karin Ekström, sälj- & marknadsansvarig på Riksbyggen Bohus-Vänern, 0522-65 44 55
karin.ekstrom@riksbyggen.se

Ämnen

Kategorier


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31

Relaterat innehåll