Gå direkt till innehåll
Privata/digitala visningar av Riksbyggens 43 projekt på 22 orter

Pressmeddelande -

Privata/digitala visningar av Riksbyggens 43 projekt på 22 orter

Riksbyggen tar ingen paus i arbetet med att erbjuda nya bostäder över hela Sverige, trots coronapandemin. Nu kan kunderna uppleva de nya bostäderna genom privata visningar eller via digital teknik och Riksbyggens Trygghetsfilosofi borgar för ett tryggt köp.

– Riksbyggens Trygghetsfilosofi innebär bland annat möjligheten att flytta fram tillträdesdagen och rätt till fria månadsavgifter för den nya bostaden upp till 12 månader om det skulle visa sig att det tar längre tid än planerat att sälja den gamla bostaden, säger Tobias Dysenius, försäljningschef på Riksbyggen Bostad.

Se alla orter och projekt

Riksbyggens trygghetsfilosofi

Riksbyggen erbjuder numera livesända visningar och inom kort även visningar där kunden kan sitta kvar hemma i soffan men själv gå runt i bostaden med hjälp av en radiostyrd robot.

– Kriser är alla uppfinningars moder och på Riksbyggen har vi på kort tid tagit fram nya och innovativa sätt att med våra kunders säkerhet i fokus kunna visa våra bostäder. I Uppsala har vi till exempel genomfört livevisningar som sänts på Facebook i samarbete med komikern Johanna Hurig Wagrell, berättar Tobias Dysenius.

Direktsänd visning i Brf Aftonfalken med Johanna Hurtig Wagrell

Premiär för Riksbyggens robotvisningar - gå runt på lägenhetsvisning hemifrån

Åtgärder för trygga kundmöten och lägenhetsvisningar i coronatider

För mer information:
Tobias Dysenius, försäljningschef på Riksbyggen Bostad, 070-551 06 61
tobias.dysenius@riksbyggen.se

Ämnen

Kategorier


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38