Gå direkt till innehåll
Pressinbjudan: Visning av bygget av KHF Hemstranden Kotiranta i Haparanda

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Visning av bygget av KHF Hemstranden Kotiranta i Haparanda

Bygget av KHF Hemstranden Kotiranta i Haparanda pågår för fullt. Nu bjuder den kooperativa hyresrättsföreningen in till en pressvisning av bygget, som är ett av de största byggena i Haparanda under de senaste åren. På plats under visningen är Sven Tornberg, kommunalråd i Haparanda stad och representanter för Riksbyggen och Nåiden Bygg AB.

Det första spadtaget för KHF Hemstranden Kotiranta togs i oktober 2020 och bygget har nu kommit en bit på väg. KHF Hemstranden Kotiranta kommer att ha 80 boenderum och är ett samarbete mellan Riksbyggen och Haparanda stad och byggs av entreprenören Nåiden Bygg. KHF Hemstranden Kotiranta uppförs i kvarteret Lunden i Haparanda och beräknas stå klart under början av 2023.

Med hänsyn till den pågående pandemin är inga övriga gäster inbjudna att delta under visningen. 

Media är varmt välkomna!

Var: Storgatan 45, Haparanda.
När:
Fredag 23 april kl. 13.00-14.00.

För mer information:
Yvonne Westerlund, affärsutvecklare Riksbyggen, 072-232 73 49
yvonne.westerlund@riksbyggen.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31

Relaterat innehåll