Gå direkt till innehåll
Bonum Brf Trädgården i Veberöd
Bonum Brf Trädgården i Veberöd

Pressmeddelande -

Pressinbjudan – välkomna på första spadtaget för seniorbostäder i Veberöd, Lunds kommun den 14 juni

Riksbyggens seniorbostäder i Veberöd i Bonum Brf Trädgården säljstartades under hösten förra året. Den 14 juni sätts spaden i marken för de 33 bostäderna som beräknas stå redo för inflytt sista kvartalet 2025.

De som först sätter spadarna i marken är Riksbyggens vd Johanna Frelin, tillförordnad regionchef på Riksbyggen Bostad Syd Anders Jeppsson och Björn Abelson, ordförande i byggnadsnämnden och ledamot i kommunstyrelsen i Lund samt Martin Andersson, vd på Nimab.

På attraktivt läge i centrala Veberöd med inspiration från den tidigare handelsträdgården uppför Riksbyggen de 33 seniorbostäderna bestående av effektiva tvåor, lite mer generösa treor och rymliga fyror med plats för lite mer och fler. Planlösningarna blir öppna och välplanerade med lika stort fokus på komfort som funktion. Utöver en gemensamhetslokal som ger möjlighet till trevligt umgänge rymmer föreningen även en övernattningslägenhet som gör det enkelt för gäster att stanna över natten.

Bonum är riksbyggens koncept för seniorbostäder och vänder sig till de som fyllt 55+.

Media är varmt välkomna att delta vid det symboliska första spadtaget fredagen den 14 juni kl 12 i Fars Hus, Sjöbovägen 23 i Veberöd. Anmälan skickas till mira.lindahl@riksbyggen.se

För mer information:
Emmie Dehn, projektledare på Riksbyggen Bostad Syd, 040-10 94 66 emmie.dehn@riksbyggen.se
Henrik Persson, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bostad Syd 040 - 10 94 62 henrik.persson@riksbyggen.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31

Relaterat innehåll