Gå direkt till innehåll
Från den gemensamma takterrassen högst upp i huset på den tionde våningen är det en magnifik utsikt över hela Helsingborgs stad.
Från den gemensamma takterrassen högst upp i huset på den tionde våningen är det en magnifik utsikt över hela Helsingborgs stad.

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Säljstart för 38 bostäder i Brf Körsbärslunden i Helsingborg

Nu startar Riksbyggen försäljningen av 38 bostadsrätter i Brf Körsbärslunden på Drottninghög i Helsingborg. Torsdagen den 24 oktober är det officiella säljstart på Aktivitetshus Tryckeriet i Helsingborg. Se alla bilder längst ner i pressmeddelandet - så blir de nya bostadsrätterna på Drottninghög.

– Riksbyggen har en lång historik av ett framgångsrikt bostadsbyggande i Helsingborg. Nu vill vi utveckla Drottninghög genom att tillföra hållbara och attraktiva bostadsrätter. Brf Körsbärslunden byggs i ett 10-våningshus med strålande läge, granne med parkliv, ICA-Maxi och kommunikationer, säger Theodor Alexandris, marknadsområdeschef Riksbyggen Bostad.

Riksbyggen bygger totalt 149 bostäder i samma projekt och nu med tre olika upplåtelseformer: Bostadsrätt, hyrköp av bostadsrätt och hyresrätt.

Under säljstarten sker bland annat en presentation av köpprocessen och genom VR-visning kan intressenterna se hur en av lägenheterna i Brf Körsbärslunden kommer att se ut.

– Projektet ligger otroligt fint intill en park med gratis utomhusbad, utegym och grillplatser. Här har också Helsingborgs stad en stadsodling med tillhörande orangeri som drivs av boende i området, berättar Kristin van der Reep, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bostad.

Inflyttningen i Brf Körsbärslunden beräknas starta i början av 2021.

Media är varmt välkomna att delta under säljstarten!

Dag och tid: Torsdag den 24 oktober kl. 17.30 -19.30. 

Var: Aktivitetshus Tryckeriet på Vasatorpsvägen 1 i Helsingborg.

För mer information:
Theodor Alexandris, marknadsområdeschef Riksbyggen Bostad, 040-10 94 60
theodor.alexandris@riksbyggen.se
Kristin van der Reep, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bostad, 042-18 66 36
kristin.vanderreep@riksbyggen.se

Hela Riksbyggens verksamhet ska genomsyras av hållbarhet!
Riksbyggen arbetar med Agenda 2030 och ska bidra till att uppnå FN:s 17 globala hållbarhetsmål. Exempel:

Under 2018 utsågs Riksbyggen till det mest hållbara företaget i fastighetsbranschen enligt Sustainable Brand Index B2B.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Presskontakt

Håkan Andersson

Håkan Andersson

Presskontakt Presschef 072-239 00 66