Gå direkt till innehåll
Pressinbjudan: Riksbyggen säljstartar Brf Korseberg Strand i Vänersborg

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Riksbyggen säljstartar Brf Korseberg Strand i Vänersborg

Nu startar Riksbyggen försäljningen i Brf Korseberg Strand, Vänersborg. Brf Korseberg Strand byggs i ett sjönära och kommer att innehålla 40 nya bostäder i två plan, antingen med balkong eller uteplats.

Efter succén med Brf Korseberg Park startar nu Riksbyggen försäljningen för etapp 2, Brf Korseberg Strand.

– Inflyttningen i Brf Korseberg Park har nyligen startat och intresset för etapp 2 är jättestort. Det är ett idylliskt läge och samtidigt nära både förskola, kommunikationer och Överby köpcentrum, säger Karin Ekström, sälj- & marknadsansvarig för på Riksbyggen.

Korseberg Strand ligger precis vid vattnet, grönska och naturlig rekreation. Lägenheterna är i storlek 2-4 rum och kök med flexibla planlösningar som gör att lägenheterna passat för många olika målgruppers behov, allt från singelhushåll till familjer och villasäljare med utflugna barn.

– En nyhet är också att Riksbyggen under året har utökat sitt redan omfattande skyddsnät som gör att kunden kan känna sig trygg med sin bostadsrättsaffär, Trygghetsfilosofin. Ersättning för dubbel boendekostnad i upp till 12 månader (avser månadavgiften), möjlighet att flytta fram tillträdesdag och avbokningsskydd är nya delar som alla köpare kan ta del av, berättar Karin Ekström.

I varje Riksbyggenprojekt är hållbarhetsfrågorna centrala. Till exempel använder vi Riksbyggens unika hållbarhetsverktyg i varje projekt och när husen är klara stannar vi kvar och tar hand om förvaltningen.

Läs mer om:

Korseberg Strand

Riksbyggens Trygghetsfilosofi

Media är välkomna att delta på öppet hus Korseberg Strand!

Var: Bryggvägen 1B, vi skyltar från Sjöbodsvägen
När: 22 nov 2018, kl 16:00 - 18:00

För mer information:
Karin Ekström, sälj- & marknadsansvarig på Riksbyggen, 0522-65 44 55
karin.ekstrom@riksbyggen.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31