Gå direkt till innehåll
Pressinbjudan: Riksbyggen öppnar visningslägenheten i kv Kattugglan i Nyköping

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Riksbyggen öppnar visningslägenheten i kv Kattugglan i Nyköping

I kvarteret Kattugglan, Marieberg, i Nyköping bygger Riksbyggen 138 hyresrätter med ett, två och fyra rum och kök. Onsdagen den 4:e september är det premiärvisning av en möblerad visningslägenhet. Lägenheterna förmedlas av Bostadsförmedlingen i Stockholm under hösten 2019.

– Intresset för Riksbyggens nya hyresrätter i Nyköping är väldigt stort och över 1 000 personer från Nyköping med omnejd och Stockholm finns i intressekön. Det är mycket glädjande att vår satsning både skapar möjligheten för Nyköpingsborna att hitta en ny bostad och att fler från Stockholmsområdet upptäcker Nyköping som bostadsort, säger Carl-Johan Hansson, chef Affärsområde Fastigheter, Riksbyggen.

Inflyttningen är planerad att ske under våren 2020. Lägenhetsytorna varierar från 37 kvadratmeter i ettorna till 94 kvadratmeter i fyrorna. Visningslägenheten är en möblerad etta.

Lägenheterna har vitmålade väggar och ekparkett i samtliga rum. I hallen finns hatthylla, klinker innanför ytterdörren och ekparkett i resten av utrymmet. Köken är ljusa och öppna med praktisk förvaring. Badrummen är moderna och rymliga med ytskikt i kakel och klinkers. Alla lägenheter har en uteplats eller balkong.

Media är varmt välkomna att delta under visningen!

När: 4 september klockan 17.00-20.00.
Var: Marieberg, ingång från Brandkärrsvägen. Se skyltning.

Läs mer om Riksbyggens hyresrätter i NyköpingFör mer information:

Carl-Johan Hansson, chef Affärsområde Fastigheter, Riksbyggen, 08-698 41 08.
carl-johan.hansson@riksbyggen.se

Hela Riksbyggens verksamhet ska genomsyras av hållbarhet!
Riksbyggen arbetar med Agenda 2030 och ska bidra till att uppnå FN:s 17 globala hållbarhetsmål. Exempel:

Under 2018 utsågs Riksbyggen till det mest hållbara företaget i fastighetsbranschen enligt Sustainable Brand Index B2B.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38