Gå direkt till innehåll
Pressinbjudan: Nu tas första spadtaget för Brf Karlavagnen i Norrköping

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Nu tas första spadtaget för Brf Karlavagnen i Norrköping

Riksbyggen sätter nu spaden i marken för Brf Karlavagnen i Norrköping. Brf Karlavagnen ligger i ett mycket bra läge strax utanför stadskärnan och sammanlagt blir det 51 nya bostadsrätter.

Det symboliska första spadtaget tas av Kikki Liljeblad, kommunalråd, kommunstyrelsens 1:e vice ordförande och ordförande i stadsplaneringsnämnden, Anders G Jacobson, marknadsområdeschef på Riksbyggen samt en blivande boende i Brf Karlavagnen.

– Det är ett mycket attraktivt läge intill Vasaparken med goda kommunikationer, till exempel genom den utbyggda spårvägen och utökade cykel- och gångvägar, säger Anders G Jacobson, marknadsområdeschef på Riksbyggen.

Brf Karlavagnen erbjuder 51 lägenheter med 2–4 rum och kök, i storlekarna 50–108 kvadratmeter, fördelat på tre hus i 4–6 våningar.

- Det är glädjande att vi nu kommer igång med bygget och kan tillföra Norrköping fler bostäder, det finns en stor efterfrågan, säger Anders G Jacobson.

Media är varmt välkomna att delta när det första spadtaget tas.

Dag och tid: Torsdagen den 12 november kl 11.45 – 13.00.

Plats: På tomten vid Ljurafältet.

Vi bjuder på varm soppa, gott bröd och kaffe samt kaka.

Gör gärna en föranmälan till: katarina.tham@riksbyggen.se

Läs om Brf Karlavagnen.

För mer information:

Anders G Jacobson, marknadsområdeschef på Riksbyggen, 070-36 66 069

Ämnen

Kategorier


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38