Gå direkt till innehåll
Pressinbjudan: Lägenhetsvisning Bangårdsterassen Trygga Hem i Höör

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Lägenhetsvisning Bangårdsterassen Trygga Hem i Höör

Den 27 april är det lägenhetsvisning av trygghetsboendet Bangårdsterassen Trygga Hem. Trygghetsboendet består av 33 lägenheter med planerad inflyttning i juni 2022. Alla blivande boende är inbjudna för att titta på lägenheterna och lära känna sina nya grannar.

– Det känns fanatastiskt roligt att kunna bjuda in till visningen. Bangårdsterassen ligger som en oas mitt i hjärtat av Skåne och är utformad för att skapa gemenskap mellan de boende och omgivningen runt byggnaden, säger Pelle Persson, projektchef Riksbyggen Bostad.

Det är Kooperativa hyresrättsföreningen Bangårdsterassen Trygga hem Höör som har gett Riksbyggen uppdraget att bygga det nya trygghetsboendet. Trygghetsboendet består av 33 lägenheter, de flesta tvåor och några treor, från 52 till 80 kvadratmeter. Köken är fullt utrustade och har diskmaskin och mikro som standard.

– Det finns även en gemensamhetslokal, gästlägenhet och ett sparum med bastu. Från loftgångarna är det utsikt mot gården och ravinens naturområde. Läget är mycket centralt med närhet till handel och tågstation, berättar Pelle Persson.

Media är varmt välkomna att delta under visningen!

Dag och tid: Onsdagen den 27 april klockan 16.00 – 17.30
Adress:
Bangårdsgatan 5 och Bangårdstorgen 1, 24332 Höör

För mer information:
Pelle Persson, projektchef Riksbyggen, 0706–590705
pelle.persson@riksbyggen.se

Ämnen

Kategorier


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31