Gå direkt till innehåll
Pressinbjudan: Inflyttning i hyreslägenheter i Jakobsbergs centrum

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Inflyttning i hyreslägenheter i Jakobsbergs centrum

Snart är det tätt mellan flyttlassen in i de nya hyreslägenheterna mitt i centrala Jakobsberg, Järfälla kommun. Sammanlagt har Riksbyggen uppfört 224 hyreslägenheter i Jakobsbergs centrum och inflyttningen sker i omgångar. Första lasset gick i juni, andra i augusti och nu 1 september är det dags för 3:e trapphuset att fyllas. Det sista trapphuset går i november 2022. Media välkomnas att delta vid den tredje inflyttningsomgången med start den 2:a september.

– Det känns fantastiskt roligt att projektet nu nästan är klart. Det är extra kul att lägenheterna är så populära, alla lägenheter är uthyrda och väntar på sina hyresgäster, säger Maria Stenström, projektledare på Riksbyggen.

När september är inflyttat är över halva huset fullt.

– Läget är strålande mitt i Jakobsbergs Centrum och vi har byggt moderna lägenheter från ett till tre rum och kök. Alla utom en har balkong och många lägenheter har dubbla balkonger, berättar Maria Stenström.

I närheten finns skolor, caféer, restauranger, butiker, biograf och gym. Jakobsbergs pendeltågsstation och bussterminal ligger ett stenkast från huset. Riksbyggen har under projektets gång avyttrat huset till Willhem som från start tar hand om kundförvaltningen.

– På Willhem är vi väldigt glada att kunna erbjuda ännu fler attraktiva hyreslägenheter i Järfälla. Nu ser vi fram emot att få hjälpa fler av våra kunder att flytta in i Jakobsberg den närmaste tiden, säger Ulrika Sand, fastighetschef på Willhem.

Alla lokaler uthyrda
I bottenplanets hörn finns två lokaler där uthyrningsprocessen är i sitt slutskede

– Det blir en spännande blandning av verksamheter. Även postombud planeras i den ena lokalen säger Maria Stenström.

Media är välkomna! 

När? Fredag 2 september eller tisdag 6 september eller onsdag 7 september på förmiddagarna.

Anmälan görs till maria.stenstrom@riksbyggen.se

För mer information:
Maria Stenström, projektledare, Stockholm Gotland/AO Bostad
08-698 41 91

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38