Gå direkt till innehåll
Pressinbjudan: Första spadtaget för Brf Prostkvarnen i Jönköping

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Första spadtaget för Brf Prostkvarnen i Jönköping

Nu är det dags för officiell byggstart av 54 bostadsrätter i Riksbyggens Brf Prostkvarnen på Dalvik i Jönköping. Den 24 maj tar vi det första spadtaget och på plats är bland andra kommunstyrelsens ordförande Ann-Marie Nilsson (C), Riksbyggens vd Leif Linde och köpare i Brf Postkvarnen.

– Försäljningen i Brf Prostkvarnen har gått jättesnabbt och intresset är fortsatt stort, bara fåtal av de totalt 54 lägenheter är fortfarande lediga. Det känns mycket roligt att vi nu kan starta bygget och tillsammans med våra köpare ta det första spadtaget, säger Maria Kjellgren, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen.

Bostäderna i Brf Prostkvarnen är lägenheter från ett till fyra rum och kök. Lägenheterna har väl tilltagna balkonger med solchans från tre väderstreck. Planerad inflyttning i början av 2020.

I Brf Prostkvarnen, som i alla Riksbyggens nyproduktionsprojekt, är det ett stort fokus på hållbarhetsfrågorna. Några exempel på Riksbyggens hållbarhetsarbete:

All Riksbyggens nyproduktion av flerfamiljbostäder certifieras enligt Miljöbyggnad

Riksbyggens unika Hållbarhetsverktyg används i varje projekt

Riksbyggen antar tre utmaningar för ett fossilfritt Sverige

Media är varmt välkomna när det första spadtaget tas!

Var: Platsen för Brf Prostkvarnen (Dalviksringen)

När: Den 24 maj. Ceremonin inleds kl. 15.00 och slutar senast kl. 17.00.

För mer information:
Maria Kjellgren, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen, 036-10 84 59
maria.kjellgren@riksbyggen.se.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38