Gå direkt till innehåll
Pressinbjudan: Dags för första spadtaget för 39 lägenheter på Stenunge Strand

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Dags för första spadtaget för 39 lägenheter på Stenunge Strand

Nu är det dags att sätta spaden i marken för Brf Stenunge Park. Här bygger Riksbyggen 39 bostadsrätter i Stenungsunds bästa läge. Första spadtaget tas bland annat av Sofia Westergren (M), kommunstyrelsens ordförande i Stenungsund.

Efter många år av byggnationer är det äntligen dags för den fjärde och sista etappen Brf Stenunge Park. Brf Stenunge Park kommer att göra hela området komplett. Läget är ett av Stenungsunds bästa – nära havet, strandpromenaden och Stenungstorgs stora utbud av butiker och små mysiga affärer.

Precis som tidigare etapper har Brf Stenunge Park ritats av de prisade arkitekterna från Wingårdhs. Det syns på den moderna arkitekturen, gedigna kvaliteten och inte minst planlösningarnas genomtänkta detaljer. Bostadsområdets sista hus består av sju och åtta våningar om man räknar med källarplanet. De 39 lägenheterna är fördelade på 1-4 rum och kök med öppna planlösningar som skapar rymd och ljus.

– Vi är mycket glada över att nu ta det första spadtaget. Det finns en stor efterfrågan på fler bostäder i Stenungsund och alla lägenheter i Brf Stenunge Park är redan sålda, säger Martin Linsten, marknadsområdeschef på Riksbyggen.

Media är varmt välkomna att delta!

Dag: Onsdagen den 18 maj.

Tid: Kl 11:45

Plats: Byggarbetsplatsen för Brf Stenunge Park på Stenunge Strand. Kör Stenunge allé och följ sedan vägvisare.

Gör gärna en föranmälan till petra.hoglund@riksbyggen.se

Program

11:45

  • Riksbyggens marknadsområdeschef Martin Linsten hälsar alla välkomna
  • Projektledare Johan Berndtsson informerar kort om bostadsrättsföreningen Stenunge Park.
  • Stenungsunds kommunalråd Sofia Westergren har ordet.

12:00
Första spadtaget.

12:15 - 13:00
Lunch samt musikalisk underhållning.

För mer information:

Petra Höglund, Riksbyggen, 031-704 56 19

Ämnen

Kategorier


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38