Gå direkt till innehåll
 Leif Linde, vd på Riksbyggen och Charlotta Szczepanowski, hållbarhetschef.
Leif Linde, vd på Riksbyggen och Charlotta Szczepanowski, hållbarhetschef.

Pressmeddelande -

Podden Hållbart: Hållbarhet driver vår affär – Leif Linde, vd Riksbyggen

”Planeten ska med” är namnet på Riksbyggens plan för en hållbar utveckling. Ett av löftena i ”Planeten ska med” är att företaget ska ledas till att bli mer hållbart. I det senaste avsnittet av podcasten Hållbart intervjuar Riksbyggens hållbarhetschef Charlotta Szczepanowski Leif Linde, vd på Riksbyggen om hans syn på vad hållbarhet är och hur Riksbyggen kan bli mer hållbart.

Om podden Hållbart:

”Planeten ska med!” är utgångspunkten för Riksbyggens podcast Hållbart. I Hållbart träffar Riksbyggens hållbarhetschef Charlotta Szczepanowski, utsedd till årets hållbarhetschef 2014, intressanta människor på Riksbyggen som brinner för att driva utvecklingen mot det hållbara samhället.

Avsnitten handlar om allt från hur vår vd Leif Linde tänker till hur Riksbyggen arbetar för att ge stöd till våra bostadsrättsföreningars styrelser att ta steg i vardagen mot ett mer hållbart samhälle. Just nu har vi sex nya avsnitt planerade som publiceras varannan vecka med uppehåll för jul och nyår. Välkommen att lyssna och mejla gärna synpunkter till charlotta.szczepanowski@riksbyggen.se.

Välkommen att lyssna – planeten ska med!

Ämnen

Kategorier


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38