Gå direkt till innehåll
Öppet fönster, avsnitt 8: Bostadsmarknaden förvånar

Pressmeddelande -

Öppet fönster, avsnitt 8: Bostadsmarknaden förvånar

Oron för ett tvärstopp på bostadsmarknaden på grund av coronapandemin visade sig inte stämma. Istället har rapporterna om stigande bostadspriser och ökad aktivitet på bostadsmarknaden duggat tätt den senaste tiden. I avsnitt 8 av Öppet fönster deltar Liza Nyberg, vd Svensk Fastighetsförmedling, Tor Borg, nationalekonom på Boverket och Mårten Lilja, vice vd Riksbyggen och chef för affärsområde Bostad.

Men är det en tillfällig uppgång vi ser? Vad kan vi förvänta oss av den kommande hösten? I Öppet Fönster vill vi på Riksbyggen diskutera aktuella frågor på bostadsmarknaden. Öppet fönster finns både i en filmad version och som podd. Moderator är Håkan Andersson, presschef på Riksbyggen.

Se tidigare avsnitt av Öppet fönster

Riksbyggen föreslår statliga byggnadskreditiv för att upprätthålla en hög byggtakt

Riksbyggens förslag om Ungbolån enligt CSN-liknande upplägg

För mer information:
Håkan Andersson, presschef på Riksbyggen, 072-239 00 66

Ämnen

Kategorier


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38

Relaterat innehåll