Gå direkt till innehåll
Ny marknadsområdeschef för Riksbyggens ombyggnadsverksamhet i Skåne

Pressmeddelande -

Ny marknadsområdeschef för Riksbyggens ombyggnadsverksamhet i Skåne

Martin Mårtensson blir ny marknadsområdeschef för Riksbyggen Ombyggnad i region Syd. Riksbyggens ombyggnadsverksamhet har växt kraftigt de senaste åren och nu förstärks organisationen i södra Sverige.

Martin Mårtensson började på Riksbyggen 2004 och har en lång erfarenhet både från fastighetsförvaltning och från ombyggnad, både som ombyggnadsprojektledare och projektchef med ett samordningsansvar för Riksbyggens ombyggnadsverksamhet i Skåne.

– Riksbyggen har haft en mycket bra utveckling när det gäller ombyggnad i Skåne och det arbetet ser jag fram emot att få leda och fortsätta utveckla. Ombyggnadsverksamheten är en viktig del i Riksbyggens långsiktiga arbete, där vi tillsammans med våra kunder underhåller och utvecklar deras bostadsrättsföreningar, säger Martin Mårtensson.

Riksbyggens ombyggnadsverksamhet sett till hela landet har växt från en nivå på runt en halv miljard för några år sedan till 1 062 miljoner kronor under 2017.

– Många av de ombyggnadsprojekt vi genomför bidrar till att göra bostäderna mer hållbara, till exempel genom energieffektiviseringar. Flera föreningar börjar också producera sin egen el genom solpaneler, berättar Martin Mårtensson.

Martin Mårtensson tillträder sin nya tjänst från 1 maj.

För mer information:
Martin Mårtensson, marknadsområdeschef ombyggnad, 046-16 56 51

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Presskontakt

Håkan Andersson

Håkan Andersson

Presskontakt 072-239 00 66