Gå direkt till innehåll
Ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Halland

Pressmeddelande -

Ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Halland

Jeanette Bernhard Bertilsson är från 1 juni ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Halland. Riksbyggens fastighetsförvaltning har under de senaste åren vuxit omsättningsmässigt och förvaltar fastigheter för ett stort antal bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare, till exempel Gekås hyresfastigheter och HFAB.

Jeanette Bernhard Bertilsson började på Riksbyggen 2012 och kommer närmast från en roll som leveranschef för teknisk och ekonomisk förvaltning.

– Vi har byggt upp en stark lokal organisation med fokus på hållbarhetsfrågorna. Bland annat har vi en hög kompetens inom energiområdet och vi har jobbat metodiskt med kartläggning av energibesparande åtgärder för våra kunder. Det har genererat flera stora ombyggnationer av kundernas fastigheter, varav den största som nu genomförs är på över 70 miljoner kronor. Det är glädjande att vi kan bidra till bättre ekonomi, miljö och komfort i våra bostadsrättsföreningar, berättar Jeanette Bernhard Bertilsson.

Jeanette har en bred erfarenhet från bygg- och fastighetssektorn och har även varit verksam inom utbildningsområdet.

– Förvaltningsbranschen är inne i en förändringsfas där tjänsteutbudet förändras och organisationer måste snabbt kunna ställa om för att möta marknadens krav. Då är det viktigt att ha rätt kompetens på plats och personalen är en otroligt viktig resurs, säger Jeanette Bernhard Bertilsson.

Riksbyggens fastighetsförvaltning i Halland förvaltar 65 bostadsrättsföreningar med sammanlagt 4000 lägenheter. Sammanlagt förvaltar marknadsområdet 650 hyresrätter och har 40 kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder.

För mer information:
Jeanette Bernhard Bertilsson, marknadsområdeschef Halland, 035-192509

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38