Gå direkt till innehåll
Byggstart av Brf Guldpennan sker inom kort och inflyttningen är planerad till maj/juni 2021.
Byggstart av Brf Guldpennan sker inom kort och inflyttningen är planerad till maj/juni 2021.

Pressmeddelande -

Nu öppnar Riksbyggen dörrarna i Uddevalla och över hela Sverige

Riksbyggen bygger bostäder för alla och i hela Sverige. Under Stora visningshelgen den 31/8 och 1/9 klockan 12-14 visar Riksbyggen bostadsrätter i totalt 58 projekt på 27 orter, från Malmö i söder till Kiruna i norr. I Uddevalla visar Riksbyggen Brf Guldpennan. Bostadsrättsföreningen består av 47 bostadsrättslägenheter på två till fyra rum och kök med planerad inflyttning 2021.

Riksbyggen har under årets första sju månader haft bra fart på försäljningen av bostadsrätter. Intresset har varit stort även under sommarmånaderna med många avslutade affärer, en period som annars är lite lugnare. Hållbarhet, nytänkande och trygghet är grunden i Riksbyggens bostadsproduktion och nu ser vi fram emot att öppna dörrarna till våra projekt under den kommande helgen, säger Tobias Dysenius, försäljningschef på Riksbyggen Bostad.

Brf Guldpennan

Läs mer om Riksbyggens Trygghetsfilosofi

Riksbyggen bygger för förstagångsköpare och seniorer, nyförälskade och nyskilda. För naturnjutare, citysälskare, hamsterägare, cyklister, hemmapappor, ensamstående, barnfamiljer och hela tjocka släkten. Nya bostäder som innebär en ny verklighet för den som flyttar in.

– Två bra exempel där Riksbyggen gjort målgruppsanpassade koncept är Bonum Seniorboende och StegEtt. Med Bonum är Riksbyggen marknadsledande när det gäller att bygga seniorbostadsrätter och StegEtt vänder sig till personer som vill in på bostadsmarknaden, säger Tobias Dysenius.

Riksbyggen bostadsproduktion omfattar förutom bostadsrätter även hyresrätter samt kooperativa hyresrätter för äldre.

För mer information:
Karin Ekström, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bostad Bohus Vänern, 0522-65 44 55.

Hela Riksbyggens verksamhet ska genomsyras av hållbarhet!
Riksbyggen arbetar med Agenda 2030 och ska bidra till att uppnå FN:s 17 globala hållbarhetsmål. Exempel:

Under 2018 utsågs Riksbyggen till det mest hållbara företaget i fastighetsbranschen enligt Sustainable Brand Index B2B.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38