Gå direkt till innehåll
Malin Persson, nyinflyttad i Brf Stella i Malmö
Malin Persson, nyinflyttad i Brf Stella i Malmö

Pressmeddelande -

Nu går första flyttlassen till Riksbyggens Brf Stella i Västra Hamnen i Malmö

Nu går flyttlassen för de allra första att flytta in i sina nya boenden i Riksbyggens Brf Stella i Västra Hamnen i Malmö som byggstartades hösten 2021. Brf Stella är uppföljaren till Brf Stjärnfyren och är den andra etappen av tre i samma kvarter i Västra Hamnen där Riksbyggen totalt byggt sju bostadsrättsföreningar i området.

Brf Stella består av 57 bostäder i modern funkisstil om ett till fem rum och kök. De flesta har tillgång till balkong eller uteplats i söderläge. Fyra av de bostäderna är så kallade townhouse i två plan.

- När bostäderna släpptes till försäljning gick de åt snabbt. Idag finns enbart två lägenheter kvar till försäljning. Både läget och utformningen av lägenheterna är hemligheten bakom det stora intresset, säger Henrik Persson, sälj-och marknadsansvarig på Riksbyggen.

Läge med närhet till både natur och city.
De boende kan ta del av citylivet vid Masttorget med all service såsom stormarknad, restauranger och caféer likväl som de kan njuta av en en joggingtur längs Ribbans sanddyner eller ströva längs Strandpromenaden.

- När jag bestämde mig för att gå från hyresrätt till bostadsrätt blev jag rekommenderad att kolla in Brf Stella som då var i planeringsstadiet. Den lägenhet jag valt, en tvåa på 58 kvadratmeter, hade ett bra pris och ett attraktivt läge nära vattnet. Det är en härlig känsla att flytta in en lägenhet där allt är nytt, säger Malin Persson, en av de nyinflyttade.

Läs mer om Brf Stella

För mer information:
Henrik Persson, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bostad 040-109462, henrik.persson@riksbyggen.se
Anders Jeppsson, marknadsområdeschef Riksbyggen Bostad, 040-32 67 54 eller anders.jeppsson@riksbyggen.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31

Relaterat innehåll