Gå direkt till innehåll
Från vänster: Åsa Sahlin, hyresspecialist på Riksbyggen samt Sara Johansson, administratör på Riksbyggen.
Från vänster: Åsa Sahlin, hyresspecialist på Riksbyggen samt Sara Johansson, administratör på Riksbyggen.

Pressmeddelande -

Nu går första flyttlassen till de nya hyresrätterna i Rissne som förvaltas av Riksbyggen

Förra veckan gick flyttlasset för de första att flytta in i nya lägenheter i kvarteret Rissne. Husen på adressen Kavallerivägen 1 ägs av Bantorget och förvaltas av Riksbyggen. Nya boende får njuta av balkong eller uteplats och har nära till skolor, simhall, bibliotek och butiker.

I västra Rissne på Kavallerivägen byggs 169 nyproducerade bostäder om 1 till 4,5 rum. Kavallerivägen har stadsgator med nya gång- och cykelvägar och offentliga mötesplatser nära till kommunikationer, skolor, simhall, bibliotek och butiker. Alla lägenheterna har antingen uteplats eller balkong. De två husen rymmer 66 parkeringsplatser, 350 cykelplatser och en bilpool i komplementbyggnad på gården.

Inflyttningen som skedde förra veckan, i sammanlagt 110 lägenheter, är första etappen om två. Nästa inflyttning sker i juni.

Ämnen

Kategorier


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38