Gå direkt till innehåll
Magnus Laneborg ny marknadsområdeschef för Riksbyggen Bostad Sydost

Pressmeddelande -

Magnus Laneborg ny marknadsområdeschef för Riksbyggen Bostad Sydost

Sedan strax innan sommaren är Magnus Laneborg ansvarig för Riksbyggens bostadsbyggande i sydöstra Sverige. Marknadsområdet som Magnus är chef över innefattar bland annat Karlskrona, Växjö, Kalmar, Västervik, Hultsfred, Högsby och Visby.

– Det är ett mycket spännande marknadsområde med många städer med en fin tillväxt och där vi från Riksbyggen vill vara med och bidra till en framtida utveckling. Marknadsområde Sydost har haft en stark utveckling och vi är en stabil och långsiktig aktör i de städer vi verkar i, säger Magnus Laneborg.

Magnus kommer närmast från rollen som projektledare inom samma marknadsområde och har tidigare bland annat arbetat som underhålls/projektchef på Cementa AB samt på Kalmar kommun som projektledare.

– Vi går in i en spännande tid med ett stort behov av att bygga nya och mer hållbara bostäder som breda målgrupper har möjlighet att efterfråga. Därför bygger vi inom Riksbyggen många olika typer av bostäder med olika upplåtelseformer, från kvadratsmarta StegEtt-lägenheter till Bonum seniorboende och kooperativa hyresrätter för äldre, berättar Magnus.

Axplock av pågående/planerade projekt i Sydost:

Brf Lokstallet, 136 bostadsrätter i centrala Växjö

Bonum Brf Cavallo, 29 seniorbostadsrätter i Kalmar

Fredriksskans, Kalmar, både hyres- och bostadsrätter i en ny stadsdel

Brf Skeppsbrokajen, 34 bostadsrätter granne med havet i Västervik

Kooperativa hyresrätter i Hultsfreds och Högsby kommun

För mer information:
Magnus Laneborg, marknadsområdeschef Riksbyggen Bostad Sydost, 048-05 78 31

Ämnen

Kategorier


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31