Gå direkt till innehåll
Klartecken för byggstart i Korseberg Park i Vänersborg

Pressmeddelande -

Klartecken för byggstart i Korseberg Park i Vänersborg

Över hälften av alla bostadsrätter i Riksbyggens Korseberg Park är sålda vilket innebär att det nu finns klartecken för att byggstarta projektet. På söndag den 29 januari är det markvisning för alla nya intressenter.

32 av de 52 bostadsrätterna i Korseberg Park är redan sålda.

– Intresset är stort och det är en blandad målgrupp bland köparna. När det gäller ålder på köparna så spänner den från 30-talister till 90-talister och den största kundgruppen är personer födda på 50-talet, berättar Karin Ekström, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen.

– Par både med och utan barn samt ensamstående personer finns bland köparna. Blandningen bland köparna talar för att det kan bli en riktigt bra sammansättning i bostadsrättsföreningen, säger Karin Ekström.

Korseberg kan närmast beskrivas som en gömd jätteträdgård och alldeles egen liten värld. En fridfull oas bortom stress och måsten. Här skapar Riksbyggen ett nytt bostadsområde med drömskt utsikt över den vackra parken och Vänerns sydvästra spets Vassbotten. Med bara fyra lägenheter per hus i den luftiga och gröna omgivningen blir villa- och frihetskänslan påtaglig.

Försäljningen av bostadsrätterna till Riksbyggens Förturs-kunder startade redan i december. Sedan i mitten av januari är försäljningen öppen även för andra intressenter.

Mer information finns på riksbyggen.se/korsebergpark

Söndag den 29 januari är det markvisning för nya intressenter.

Plats: Sjöbodsvägen, Korseberg Park.

Tid: Klockan 11.00-13.00.

Riksbyggen producerar både bostads- och hyresrätter och har planerade eller påbörjade projekt i 60 kommuner runt om i landet. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Sammanlagt förvaltar Riksbyggen 176 000 bostadsrätter och 100 000 hyresrätter samt ett stort antal kommersiella och offentliga fastigheter.

För mer information:

Karin Ekström, sälj- och marknadsansvarig för Brf Korseberg Park, 0522-65 44 55.
Martin Linsten, marknadsområdeschef Riksbyggen, 070-665 33 44.

Ämnen

Kategorier


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31