Gå direkt till innehåll
Klart för byggstart för Riksbyggens 2:a etapp i Korseberg, Vänersborg

Pressmeddelande -

Klart för byggstart för Riksbyggens 2:a etapp i Korseberg, Vänersborg

Riksbyggens succé i Korseberg fortsätter. Den första etappen med 52 bostäder är inflyttad och klar och hälften av alla lägenheter i etapp två är redan sålda, före tidplan. Riksbyggen har tagit beslut om byggstart av de 40 bostäderna i etapp 2, Brf Korseberg Strand. Nu väntas mässhelg och visning på söndag den 28 april.

– Vi har nu sålt hälften av lägenheterna och byggstartar något tidigare än planerat vilket känns extra kul, säger Karin Ekström, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bohus-Vänern.


Brf Korseberg Strand bjuder på ett boende i en idyllisk miljö – precis vid vattnet, grönska och naturlig rekreation. Lägenheterna är i storlek 2-4 rum och kök med flexibla planlösningar som gör att lägenheterna passat för många olika målgruppers behov, allt från singelhushåll till familjer och villasäljare med utflugna barn.

– Fantastiskt roligt att Riksbyggen nu kan starta etapp 2 i Korseberg efter att ha slutsålt och flyttat in i första etappen med 52 nya lägenheter i Vänersborg. Nu är hälften sålt i Korseberg Strand och inflyttning planeras från hösten 2020, projektledaren Andreas Ander.

Riksbyggen deltar under den kommande helgen på Bomässan i Arena Vänersborg. Läs mer om mässan här.

På söndag den 28 april kl 14.00 – 15.00 är det visning av visningslägenheten ute på Korseberg, Bryggvägen 1B. Entreprenör för Brf Korseberg Strand är Erlandsson Bygg. Ett officiellt första spadtag för Riksbyggens Korseberg Strand kommer att tas innan sommaren.

För mer information:
Karin Ekström, sälj- & marknadsansvarig på Riksbyggen Bohus-Vänern, 0522-65 44 55
karin.ekstrom@riksbyggen.se

Hela Riksbyggens verksamhet ska genomsyras av hållbarhet!
Riksbyggen arbetar med Agenda 2030 och ska bidra till att uppnå FN:s 17 globala hållbarhetsmål. Exempel:

Under 2018 utsågs Riksbyggen till det mest hållbara företaget i fastighetsbranschen enligt Sustainable Brand Index B2B.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31