Gå direkt till innehåll
Inflyttning i Riksbyggens sista projekt i Sannegårdshamnen

Pressmeddelande -

Inflyttning i Riksbyggens sista projekt i Sannegårdshamnen

Just nu pågår inflyttningen i det tionde och sista bostadsprojektet som Riksbyggen uppfört i Sannegårdshamnen i Göteborg. Röda mattan rullas nu ut för de boende i Brf Kajutan.

– Det känns historiskt att kunna välkomna de boende till Brf Kajutan, Riksbyggens sista etapp i Sannegårdshamnen. Riksbyggens arbete i Sannegårdshamnen är ett bra exempel på hur vi med ett långsiktigt perspektiv arbetar som samhällsutvecklare, säger Martin Lundblad, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen och som i dessa dagar är på plats vid Brf Kajutan och hjälper de nyinflyttade till rätta.

Inflyttningen i Brf Kajutan pågår i slutet av denna vecka och den 6-7 februari. Brf Kajutan består av 22 bostadsrätter i storlek 2-3 rum och kök. Avståndet till hamnbassängen är tio meter.

Det första spadtaget för bostadsprojekten i Sannegårdshamnen togs tisdagen den 20 februari år 2001 av bland andra Göran Johansson, som då var kommunstyrelsens ordförande i Göteborg.

Följande projekt har Riksbyggen uppfört i Sannegårdshamnen:

Brf Sannegårdshamnen
Miraplatsen – friköpta radhus
Brf Miraallén
Brf Barken Beatrice
Brf Briggen
Brf Ångaren Artemis
Brf Ångaren India
Brf Bogsprötet
Brf Akterspegeln
Brf Kajutan

För mer information:
Martin Lundblad, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen, 072-205 22 65

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38