Gå direkt till innehåll
Klart för inflyttning i Brf Skolmästaren i Eskilstuna.
Klart för inflyttning i Brf Skolmästaren i Eskilstuna.

Pressmeddelande -

Inflyttning i Riksbyggens Brf Skolmästaren i Eskilstuna

Den här veckan startade inflyttningen i Riksbyggens Brf Skolmästaren i Eskilstuna. Brf Skolmästaren är det första nyproduktionsprojekt som Riksbyggen genomfört i Eskilstuna på många år.

– Det är mycket kul att inflyttningen nu har startat i Brf Skolmästaren, nu tillför Riksbyggen nya bostäder i Eskilstuna. Denna vecka kommer fem hushåll att flytta in i sina nya bostäder och fler kommer att följa efter under oktober, berättar Jeanette Skåhl, sälj och marknadsansvarig på Riksbyggens affärsområde Bostad Bergslagen.

Brf Skolmästaren består av 24 bostadsrätter och har ett mycket bra läge på en gata med lite trafik i ett äldre villaområde, intill fotbollsplaner samt gång och cykelvägar. Det tar bara cirka 15 minuter att promenera till centrum. De 24 bostäderna om två till fyra rum och kök är fördelade på tre hus med tre våningsplan och hiss.

Det finns fortfarande lägenheter kvar till försäljning i projektet.

– Det finns en stor efterfrågan på fler bostadsrätter i området. Brf Skolmästaren erbjuder ett perfekt boende som passar lika bra för de som funderar på att sälja villan och flytta till en mer lättskött bostad eller för unga personer som befinner sig i början av sin bostadskarriär, berättar Jonas Brändström, som är ansvarig säljare för projektet på Riksbyggen.

För mer information:
Jeanette Skåhl, sälj och marknadsansvarig på Riksbyggens affärsområde Bostad Bergslagen, 021-10 32 55
Jonas Brändström, säljare, Riksbyggen, 021-10 32 52

Ämnen

Taggar

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Presskontakt

Håkan Andersson

Håkan Andersson

Presskontakt Presschef 072-239 00 66

Relaterat material