Gå direkt till innehåll
I helgen visar Riksbyggen bostäder i Skellefteå och hela landet

Pressmeddelande -

I helgen visar Riksbyggen bostäder i Skellefteå och hela landet

Söndagen den 5 februari mellan kl 12-14 pågår Stora Visningsdagen där Riksbyggen bjuder in till öppen visning i projekt över hela landet. Sammanlagt visar Riksbyggen 34 projekt på 23 orter från norr till söder, både hyres- och bostadsrätter. I Skellefteå visar Riksbyggen Brf Utsikten på Getberget som även kan upplevas på plats genom Augumented Reality-teknik (AR).

I Skellefteå välkomnar Riksbyggen och mäklarna till visningslägenheten på Strömsörgatan 16B. Där visas bland annat inredningsstandarden för Brf Utsikten tillsammans med bilder och planritningar.

– Det finns många fördelar med att köpa nyproducerade bostäder. Husen är energieffektiva och det tar många år innan man behöver fundera på renoveringar. Allt är ju nytt och modernt, säger Tobias Dysenius, försäljnings- och affärsutvecklingschef på Riksbyggen Bostad.

Läs mer om fördelarna med att köpa nyproduktion.

Riksbyggen arbetar långsiktigt och kunderna ska alltid kunna känna trygghet med sin bostadsaffär.

– Sedan lång tid har Riksbyggen sitt Trygghetslöfte. Trygghetslöftet ger ett ekonomiskt skydd för köparna om något oförutsett händer, berättar Tobias Dysenius.

Med Trygghetslöftet får köparen ekonomisk hjälp om man inte lyckas sälja sin bostad, blir sjukskriven eller arbetslös.

Läs mer om Trygghetslöftet

Mer om projektet och plats för visning:

Brf Utsikten - Augumented Reality-teknik (AR) ger en ny upplevelse av projektet

Riksbyggen bygger miljöcertifierade hus med solceller
Redan 2012 började Riksbyggen använda sig av miljöcertifieringssystemet Miljöbyggnad i sin nyproduktion av flerbostadshus. En certifiering enligt Miljöbyggnad ger ett kvitto på viktiga kvaliteter hos en byggnad vad gäller energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial. Riksbyggen har sedan några år även solceller som standard i flerbostadshus.

– Genom att systematiskt använda oss av kraven för Miljöbyggnad i vår bostadsproduktion bidrar Riksbyggen till mer hållbara boendemiljöer hus för hus, säger Karolina Brick, hållbarhetschef på Riksbyggen.

Hållbarhet är stort. Och litet.

Vill du veta mer om Riksbyggens försäljning av bostadsrätter? Kontakta:
Tobias Dysenius, försäljnings- och affärsutvecklingschef på Riksbyggen Bostad, 08-553 635 98
Tobias.Dysenius@riksbyggen.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31