Gå direkt till innehåll
Kvarteret Sandhamn Torekov
Kvarteret Sandhamn Torekov

Pressmeddelande -

I helgen visar Riksbyggen bostäder i Skåne och över hela landet

Söndagen den 23 april mellan kl 12-14 pågår Stora Visningsdagen där Riksbyggen bjuder in till öppen visning av bostadsprojekt över hela landet. Sammanlagt visar Riksbyggen 41 projekt på 24 orter från norr till söder, både hyres- och bostadsrätter, seniorbostäder samt boenden med äganderätt. I Skåne visar Riksbyggen fyra projekt i Helsingborg, Torekov, och Båstad.

– Det finns många fördelar med att köpa nyproducerade bostäder. Husen är energieffektiva och det tar många år innan man behöver fundera på renoveringar. Allt är ju nytt och modernt, säger Tobias Dysenius, försäljnings- och affärsutvecklingschef på Riksbyggen Bostad.

Läs mer om fördelarna med att köpa nyproduktion

Riksbyggen bygger nya lägenheter i hela Sverige. Bostadsprojekten är många och varierande – från att skapa helt nya bostadsområden till att addera ett nytt projekt i en befintlig miljö. Riksbyggen arbetar långsiktigt och kunderna ska alltid kunna känna trygghet med sin bostadsaffär.

- Det är extra viktigt i dessa tider att köparen känner trygghet i sin bostadsaffär. Sedan lång tid har Riksbyggen sitt Trygghetslöfte. Trygghetslöftet ger ett ekonomiskt skydd för köparna ifall något oförutsätt händer till exempel om köparen inte lyckas sälja sin bostad, blir sjuk eller arbetslös, berättar Tobias Dysenius.

Läs mer om Trygghetslöftet

Mer om projekten och plats för visning:

Kv Sandhamn Torekov äganderätt

Brf Panoramautsikten

Brf Laröds blomma

Bonum Brf Förslövsängar

Äganderätt - vanligaste formen av äganderätt är småhus, det vill säga en- eller tvåbostadshus.

Läs mer om Trygghetslöftet Äganderätt

Om Bonum seniorboende:
Riksbyggens Bonumkoncept vänder sig till hushåll där minst en person fyllt 55 år. I varje Bonumförening finns en Bonumvärd och medlemmarna har möjlighet att köpa en rad olika praktiska tjänster. Det kan handla om allt från blomvattning när man är på semester till montering av hyllor eller att få fönstren putsade. Tjänsterna betalas när man utnyttjar dem.

Bonumvärden arrangerar även i samråd med de boende träffar och sociala aktiviteter för att öka trivseln och gemenskapen. I föreningen finns det också både gemensamhetslokal och en övernattningslägenhet för tillfälliga gäster.

Mer om Riksbyggens försäljning av bostäder:
Tobias Dysenius, försäljnings- och utvecklingschef på Riksbyggen Bostad, 08 -553 635 98 tobias.dysenius@riksbyggen.se

Ämnen

Kategorier


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38