Gå direkt till innehåll
Första spadtaget för Riksbyggens 2:a etapp i Korseberg, Vänersborg

Pressmeddelande -

Första spadtaget för Riksbyggens 2:a etapp i Korseberg, Vänersborg

Nu har det första officiella spadtaget för Riksbyggens Brf Korseberg Strand tagits. Det första spadtaget togs av Benny Augustsson, kommunstyrelsens ordförande i Vänersborg, Malin Karlsson, blivande boende i föreningen, Martin Linsten, marknadsområdeschef Riksbyggen och Andreas Ander, projektledare Riksbyggen.

Brf Korseberg Strand kommer att bestå av sammanlagt 40 lägenheter och är Riksbyggens 2:a etapp i Korseberg. Den första etappen med 52 bostäder är inflyttad och klar och över hälften av alla lägenheter i etapp två är redan sålda, före tidplan.

– Det är väldigt roligt att vi nu kan starta byggandet av Brf Korseberg Strand. Det behövs fler bostäder i Vänersborg och Riksbyggens bostäder i Korseberg har snabbt blivit mycket populära, säger Andreas Ander, projektledare Riksbyggen.

Brf Korseberg Strand bjuder på ett boende i en idyllisk miljö – precis vid vattnet, grönska och naturlig rekreation. Lägenheterna är i storlek 2-4 rum och kök med flexibla planlösningar som gör att lägenheterna passat för många olika målgruppers behov, allt från singelhushåll till familjer och villasäljare med utflugna barn.

I samband med det första spadtaget var det tal och underhållning med levande musik. Riksbyggen bjöd på mat, dryck och kaffe. För mer information:
Karin Ekström, sälj- & marknadsansvarig på Riksbyggen, 0522-65 44 55
karin.ekstrom@riksbyggen.se

Hela Riksbyggens verksamhet ska genomsyras av hållbarhet!
Riksbyggen arbetar med Agenda 2030 och ska bidra till att uppnå FN:s 17 globala hållbarhetsmål. Exempel:

Under 2018 utsågs Riksbyggen till det mest hållbara företaget i fastighetsbranschen enligt Sustainable Brand Index B2B.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31