Gå direkt till innehåll
Inflyttning pågår! Foto: Patrik Ekenblom
Inflyttning pågår! Foto: Patrik Ekenblom

Pressmeddelande -

Första inflyttningen i hyresrätterna i Berga Park, Riksbyggen

Inflyttningen i den första etappen om 54 hyreslägenheter i Berga Park i Linköping har startat. Sammanlagt uppför Riksbyggen 182 hyresrätter i Berga Park i storlekarna 1-3 rum och kök. Inflyttningen kommer att ske i etapper med start den här veckan.

– Det är jättekul att välkomna de boende till sina nya lägenheter. De nya bostäderna är miljömärkta med Svanen och har en hög standard, det är riktigt fina lägenheter. Till exempel blir det ekparkett i alla rum och i de helkaklade badrummen finns både tvättmaskin och torktumlare, säger Patrice Wedlund, marknadskoordinator hyresrätter på Riksbyggen.

I två huskroppar bygger Riksbyggen 182 hyreslägenheter om sju till åtta våningar. Lägenheterna byggs i storlekarna 1-3 rum och kök och samtliga ligger mot en grön innergård.

Film om Riksbyggens hyresrätter i Berga Park i Linköping

Titta in i lägenhetsväljaren

– Intresset är stort och till den första inflyttningsetappen är många lägenheter redan uthyrda. I projektet finns även tre lokaler för uthyrning. Berga är ett bra läge med närhet till både service och grönska. Här finns närhet till exempelvis matbutik, apotek, vårdcentral och annan tänkbar service, säger Patrice Wedlund.

Riksbyggen har även byggt 43 bostadsrätter i Brf Riddaren i Berga Park.

För mer information:
Patrice Wedlund, marknadskoordinator hyresrätter på Riksbyggen, 013-24 93 31
patrice.wedlund@riksbyggen.se
Sanna K Lundström, bostadsuthyrare nyproduktion i Linköping, 076-026 09 20
sanna.karlssonlundstrom@riksbyggen.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38

Relaterat innehåll