Gå direkt till innehåll
Nyinflyttade Stephanie Svensson och Joel Edman
Nyinflyttade Stephanie Svensson och Joel Edman

Pressmeddelande -

Första flyttlasset till Brf Tranebergsängen i Bromma

I början av förra året togs första spadtaget för byggandet av de 50 lägenheter som ingår i Riksbyggens Brf Tranebergsängen i Bromma som haft över 8 000 personer i intressekön för projektet. I veckan gick de första flyttlassen för nya boende till sina nya hem.

– Intresset var minst sagt jättestort inför säljstarten för två år sedan. Läget är fantastiskt och idag finns enbart en av de 50 lägenheterna kvar till försäljning, säger Veronica Persson Merlenius, på Riksbyggen i Stockholm.

Brf Tranebergsängen, granne med Tranebergsparken, ligger i eftertraktade Traneberg i Bromma med bara någon minuts promenad till Alviks T-banestation och sedan några få stationer till Stockholm City.

Bland de första att flytta in var Joel Edman och Stephanie Svensson.

-Vi har varit medlemmar i Riksbyggen Förtur under många år och när vi fick information om Brf Tranebergsängen kändes det intressant direkt. Då vi bott i området under många år har vi kunnat följa projektet från start och vi har sett vår nya bostad växa fram i de olika etapperna. Vi är så glada att äntligen få flytta in och trivs redan väldigt bra. De otroligt stora fönstren skapar ett fantastiskt ljus och såklart längtar vi lite extra efter sommaren så vi kan inviga vår stora och härliga terrass, säger Joel Edman.

Projektet har genomförts med högt ställda krav på hållbarhet. Till exempel är huset certifierat enligt Miljöbyggnad Silver och utrustat med solpaneler. Miljöbyggnad visar på viktiga kvaliteter hos en byggnad när det gäller energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial.

Läs mer om Brf Tranebergsängen.

För mer information:
Veronica Persson Merlenius, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen i Stockholm, 08-553 635 32 veronica.perssonmerlenius@riksbyggen.se

Ämnen


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38