Gå direkt till innehåll
Daniel Toftskär ny försäljningschef inom Riksbyggens fastighetsförvaltning

Pressmeddelande -

Daniel Toftskär ny försäljningschef inom Riksbyggens fastighetsförvaltning

Den 1 augusti tillträder Daniel Toftskär som ny försäljningschef för Riksbyggens affärsområde Fastighetsförvaltningen. Daniel kommer närmast från rollen som marknadsområdeschef inom Riksbyggens fastighetsförvaltning i Sydost.

– Jag ser fram emot att kunna fortsätta utvecklingen av Riksbyggens kunderbjudande med nya tjänster för att göra vardagen enklare för våra kunder. Riksbyggen är starkt värderingsstyrt företag med långsiktighet, samverkan, trygghet och nytänkande som är grunden i vår vardag, säger Daniel Toftskär.

Daniel Toftskär är 43 år, bor strax utanför Kalmar och har varit marknadsområdeschef i Sydost under sju år. Innan Daniel började på Riksbyggen har han bland annat varit regionchef på ICA med uppdrag att driva och utveckla Apotek Hjärtat samt regionchef på Clas Ohlson.

– Det som känns spännande och inspirerande i den nya rollen är att jag får möjlighet att ta med den operativa kunskapen som jag har haft som marknadsområdeschef. Den erfarenhet kommer vara viktig för att skapa förståelse för vilka styrkor Riksbyggen har idag och vad vi kan utveckla i framtiden, säger Daniel.

Daniel kommer att fortsätta som vd för Bostadsbyggen i Jönköping inom ramarna för uppdraget som försäljningschef.

För mer information:
Daniel Toftskär, tillträdande försäljningschef fastighetsförvaltning, Riksbyggen, 070-34 38 220
daniel.toftskar@riksbyggen.se

Ämnen

Kategorier


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31

Relaterat innehåll