Gå direkt till innehåll
Håkan Andersson, presschef Riksbyggen, Catherina Fored, vd för HSB i norra Stor-Stockholm och Johanna Frelin, vd för Riksbyggen.
Håkan Andersson, presschef Riksbyggen, Catherina Fored, vd för HSB i norra Stor-Stockholm och Johanna Frelin, vd för Riksbyggen.

Pressmeddelande -

”Coronakrisen kommer att snabba på digitaliseringen”

Temat för avsnitt 4 av Öppet fönster är ”Att leda i en bransch i förändring”. Ett högaktuellt ämne med tanke på coronaviruset som gör att förutsättningarna ändras timme för timme. Medverkande är Catherina Fored, vd för HSB i norra Stor-Stockholm och Johanna Frelin, vd för Riksbyggen. Moderator, Håkan Andersson, presschef Riksbyggen.

Lyssna eller titta på Riksbyggens Öppet fönster där vi diskuterar aktuella frågor inom bostadspolitiken.

I Öppet Fönster vill vi på Riksbyggen diskutera aktuella frågor inom bostadspolitiken. Öppet fönster finns som podd och i filmad version på Youtube.

Avsnitt 4 handlar också om kommande utmaningar på bostadsmarknaden och hur vi bygger för kommande generationer. Vilka krav kommer dagens unga att ställa på sin bostad när det är dags att skaffa sitt första boende? Och hur ska unga vuxna kunna skaffa sin första bostad på ett tryggt sätt? Tidigare har Riksbyggen lanserat ett förslag om ett statligt Ungbolån för att hjälpa unga vuxna in på bostadsmarknaden.

Riksbyggens förslag om Ungbolån.

För mer information:
Håkan Andersson, presschef på Riksbyggen, 072-239 00 66

Ämnen

Kategorier


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38

Relaterat innehåll