Gå direkt till innehåll
Foto: Coop Mitt
Foto: Coop Mitt

Pressmeddelande -

Coop Mitt ny förvaltningskund hos Riksbyggen

Riksbyggen har tecknat avtal med Coop Mitt och utökar därmed sin verksamhet av förvaltning av kommersiella fastigheter. Sammanlagt innefattas 66 butiker och stormarknader av det nya avtalet.

– Det är mycket glädjande att vi nu kan välkomna Coop Mitt som en av våra nya uppdragsgivare. Riksbyggen har sedan tidigare en bred erfarenhet av stora förvaltningsuppdrag av fastigheter inom dagligvaruhandeln. Vår målsättning är att ge bästa service och bistå Coop Mitt att med vår kompetens driva sina fastigheter på ett hållbart sätt, säger Michael Bernzon, chef för Riksbyggens Rikskundenhet.

Uppdraget för Coop Mitt är teknisk förvaltning, drift och jour och omfattar 22 egenägda butiker samt 44 butiker i inhyrda lägen i Gävleborg/Dalarna. Coop Mitt är en konsumentförening som ägs av 230 000 medlemmar. Föreningen har cirka 1 200 medarbetare säljer varor för cirka 3,2 miljarder kronor.

Avtalet trädde i kraft från den 1 september 2016.

Riksbyggen är en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Sammanlagt förvaltar Riksbyggen 176 000 bostadsrätter och 100 000 hyresrätter samt ett stort antal kommersiella och offentliga fastigheter.

För mer information:
Michael Bernzon, chef för Riksbyggens Rikskundenhet, 08-602 36 96

Ämnen

Taggar


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Presskontakt

Håkan Andersson

Håkan Andersson

Presskontakt Presschef 072-239 00 66