Gå direkt till innehåll
Christer Forsgren ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Umeå

Pressmeddelande -

Christer Forsgren ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Umeå

Den 22 december börjar Christer Forsgren som ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Umeå med omnejd. Christer Forsgren kommer närmast Bilprovningen och en tjänst som regionchef för Region Norr.

– Jag ser verkligen fram emot att få börja på Riksbyggen. Riksbyggen känns som ett otroligt spännande företag som ligger i framkant inom många områden såsom hållbarhet och långsiktighet, säger Christer Forsgren.

Marknadsområde Umeå omfattar södra Västerbotten. Kunderna består av både bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare, totalt cirka 150 uppdragsgivare. Sammanlagt arbetar cirka 60 anställda inom marknadsområdet plus ett antal säsongsanställda varje sommar.

Smarta tjänster som är bra för både ekonomin och klimatet
En viktig uppgift för Riksbyggens fastighetsförvaltning är att hjälpa sina kunder att bli mer hållbara. Riksbyggen har en stark position inom hållbarhet och har många olika tjänster som både är bra för klimatet och för våra uppdragsgivares plånböcker. Till exempel den intelligenta tjänsten Värmeoptimering 24/7 som med AI-teknik minskar värmeförbrukningen med upp till 20 procent samtidigt som inomhusklimatet blir jämnare.

Riksbyggen är en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Totalt förvaltar Riksbyggen ca 4 400 bostadsrättsföreningar med över 200 000 bostadsrätter samt över 100 000 hyresrätter. Riksbyggen förvaltar även ett stort antal kommersiella och offentliga lokaler. Riksbyggen har förvaltningsverksamhet på cirka 430 orter runt om i landet.

Läs mer om Riksbyggens Fastighetsförvaltning.

För mer information:
Christer Forsgren, tillträdande marknadsområdeschef, Riksbyggen Fastighetsförvaltning,
0723-407128

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31