Gå direkt till innehåll
Riksbyggen raket i årets KarriärBarometer

Nyhet -

Riksbyggen raket i årets KarriärBarometer

I medieföretaget Universums årliga karriärundersökning bland akademiker klättrar Riksbyggen från plats 109 till 64 bland ingenjörer, från 81 till 17 bland högskoleingenjörer och slutligen från plats 164 till 123 bland ekonomer. Det här innebär att Riksbyggen är en så kallad raket med mycket kraftig uppgång i samtliga tre grupper.

Deltagarna i undersökningen förknippar Riksbyggen med respekt för medarbetare, utmanande arbetsuppgifter och stort eget ansvar. Riksbyggen har fått ovärderlig hjälp av våra egna medarbetare i arbetet med att marknadsföra företaget som arbetsgivare. Genom att delta på olika arbetsmarknadsdagar runt om i landet och genom intervjuannonser har medarbetare från olika yrkesgrupper och olika delar av landet berättat om sitt arbete och därigenom bidragit till att förmedla bilden av Riksbyggen som arbetsgivare och vilka vi är som arbetar här.


Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Presskontakt

Håkan Andersson

Håkan Andersson

Presskontakt Presschef 072-239 00 66