Gå direkt till innehåll

Nyhet -

Riksbyggen moderniserar med affärssystem från UNIT4 Agresso

UNIT4 Agresso AB och Riksbyggen har efter en noggrann utvärdering av olika alternativ tecknat avtal för införande av ett nytt IT-stöd inom verksamhetsprojektet Ny Affärsstyrning.

Riksbyggen är en av de största fastighetsförvaltarna i Sverige med kunder som bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare. Riksbyggen sökte framförallt en långsiktig leverantör för att modernisera verksamheten, sätta kunderna och affärerna i fokus inom företagets olika tjänster samt service. De huvudsakliga målen med projektet är att införa ny ekonomistyrning samt utveckla, effektivisera och harmonisera processer inom fastighetsförvaltningen.

– UNIT4 Agressos lösning stöttar vårt arbete för ett flexiblare arbetssätt, bättre säljstöd samt funktioner för bättre uppföljnings- och analysmöjligheter. Det är funktioner som är viktiga för att stötta målet om ”Ett Riksbyggen” och därmed bidra till Riksbyggens konkurrenskraft, tillväxt och förmåga att snabbt utveckla nya affärer samt anpassa verksamheten till nya affärsbehov, säger Robert Söderhjelm, Riksbyggens chef för Koncernstöd

– Det känns enormt kul och hedrande att Riksbyggen, med verksamhet över hela landet, valt affärssystem från oss, säger Jeremias Jansson, VD på UNIT4 Agresso AB. Det ligger mycket hårt arbete bakom detta och vi är glada att nu på allvar få börja arbeta och ta tag i alla utmaningar som väntar men givetvis är detta också en fantastisk möjlighet för oss att göra vår lösning ännu bättre, säger Jeremias Jansson, VD på UNIT4 Agresso.

Beräknad driftstart för det nya systemet är oktober 2015. En viktig partner i hela projektet är Cinteros som utvecklar samt implementerar centrala lösningar i Microsoft Dynamics CRM.

För mer information:

Jeremias Jansson, VD UNIT4 Agresso AB

Tel: +46 8 578 43 618

E-post: jeremias.jansson@unit4.com

Robert Söderhjelm, chef Koncernstöd Riksbyggen

Tel: +46 8 698 41 53

robert.soderhjelm@riksbyggen.se

www.riksbyggen.se


Ämnen

Taggar


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Presskontakt

Håkan Andersson

Håkan Andersson

Presskontakt Presschef 072-239 00 66