Gå direkt till innehåll
Riksbyggen är med och minskar katastrofen

Nyhet -

Riksbyggen är med och minskar katastrofen

Biståndsorganisationen We Effect driver nu kampanjen ”Minska katastrofen”. Den handlar om att öka insatser som minskar katastrofens effekter. Genom att sprida kunskap om bättre sätt att bygga hus eller odla torktåliga grödor kan människor stå bättre rustade inför till exempel en tyfon eller torka. Riksbyggen stödjer We Effects långsiktiga biståndsarbete. 

Katastrofer ser ut på många olika sätt och det går inte att förutse vad en katastrof kommer att innebära. Det är därför katastrofen symboliseras av en svart kub. Ju fler bitar som köpts loss, desto mindre katastrof blir det kvar. Det går inte att förhindra att katastrofer slår till, men vi kan förhindra att människor och samhällen helt slås ut och aldrig återhämtar sig. 


Läs mer och stöd kampanjen på www.weeffect.se/minskakatastrofen

Ämnen

Taggar


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Presskontakt

Håkan Andersson

Håkan Andersson

Presskontakt Presschef 072-239 00 66