Gå direkt till innehåll
Första spadtaget för Brf Stenunge Allé på Stenunge Strand

Nyhet -

Första spadtaget för Brf Stenunge Allé på Stenunge Strand

Nu har Riksbyggen tagit sitt första spadtag för den tredje etappens lägenheter på Stenunge Strand. Bostadsrättsföreningen Stenunge Allé kommer att bli Stenungsunds högsta bostadshus och det havsnära kvarterets höjdare. Närmare havet, solen, centrum och kommunikationer är knappast möjligt att komma.


- Det är fantastiskt roligt att kunna byggstarta vår etapp 3 på Stenunge strand och att försäljningen har gått strålande med endast 6 lägenheter kvar till salu av 43 lägenheter totalt, säger säljare Petra Höglund, Riksbyggen. Nu har de nya köparna en spännande tid framför sig med olika val som ska göras och att se huset växa fram innan de ska flytta in under sensommaren 2015. 

Brf Stenunge Allé har precis som tidigare etapper ritats av Wingårdhs. Bostadshuset kommer att bli 30 meter högt och bestå av 10 våningar. Längst upp breder den gemensamma takterrassen ut sig med trä däck, loggia och en vid utsikt. Husets 43 lägenheter är fördelade på 1-4 rok med öppna planlösningar och stora glasade balkonger som skapar rymd och ljus.


För mer information kontakta:

Martin Linsten, Marknadsområdeschef Riksbyggen Bohus-/Vänerområdet, telefon 0522-65 44 62,

Johan Berndtsson, Projektledare Riksbyggen Bohus-/Vänerområdet, telefon 0522-64 56 44

 Petra Höglund, Säljare Riksbyggen Göteborg, telefon 031-704 56 19


Bildtext: Kommunalråd Sofia Westergren, Bertil Lundvall från bostadsrättsstyrelsen under byggtiden samt Riksbyggens marknadsområdeschef Martin Linsten tar första spadtaget för Brf Stenunge Allé på Stenunge strand.

Ämnen

Taggar

Regions


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Presskontakt

Håkan Andersson

Håkan Andersson

Presskontakt Presschef 072-239 00 66