Gå direkt till innehåll

Nyhet -

Riksbyggen öppnar Bostudio i Uppsala

I Uppsala satsar Riksbyggen på bred front med fyra pågående bostadsprojekt som riktar sig till olika typer av köpare. För seniorer byggs nu 53 st Bonum-lägenheter och 54 stycken ettor och tvåor som passar bra för unga köpare. Ytterligare ett par projekt är på planeringsstadiet, bland annat ett så kallat Steg Ett-projekt med ca 40 st lägenheter direkt riktade mot den unga målgruppen.
För att hitta kunderna där de finns och även finna nya sätt att synas på har Riksbyggen ställt upp en interaktiv bostudio i Gränby centrum i Uppsala. Den ska vara på plats i ett år med möjlighet till förlängning.

-  Riksbyggens satsning på en interaktiv bostudio i Gränby Centrum är viktig. Som bostadsbyggare och samhällsutvecklare behöver vi finnas i de miljöer där våra kunder finns och på tider som passar dem, säger Roger Yrjas, Marknadsområdeschef på Riksbyggen.

På stora bildpekskärmar kan kunderna se och navigera på alla Riksbyggens nya bostadsprojekt. De kan söka mer information om projekten och om Riksbyggen, samt göra intresseanmälningar direkt på skärmen. Vissa dagar är studion bemannad av personal som kan svara på frågor och boka lägenheter direkt på plats.

-  Vi har fått in flera potentiella kunder direkt via mailboxen och man kan också se att antalet intresseanmälningar ökat på projektet sedan invigningen den 12 september, säger Karin Dimander Lannergård, säljledare på Riksbyggen.

Kontaktperson:

Karin Dimander Lannergård, säljledare, 018-18 97 14,  karin.dimanderlannergard@riksbyggen.se

Riksbyggen utvecklar, förvaltar och förbättrar rummen som du bor och arbetar i.


Ämnen

Taggar

Regions


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Presskontakt

Håkan Andersson

Håkan Andersson

Presskontakt Presschef 072-239 00 66

Relaterat material