Gå direkt till innehåll
Yvonne Westerlund, affärsutvecklare Riksbyggen

Bild -

Yvonne Westerlund, affärsutvecklare Riksbyggen

go to media item
Licens:
Medieanvändning
Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
Filformat:
.jpg
Storlek:
3840 x 5760, 16,1 MB
Ladda ner

Ämnen

Regioner

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31

Relaterat innehåll

Byggandet av Kooperativa hyresrättsföreningen (KHF) Hemstranden Kotiranta i Haparanda pågår just nu.

Nytt innovationsprojekt ska lägga grunden för framtidens äldreboende

I februari inleder Riksbyggen, RISE, Haparanda kommun och Hudiksvalls kommun ett innovationsprojekt för framtidens äldreboende, projektet utförs inom det strategiska innovationsprogrammet IoT Sverige. Projektet syftar till att få fördjupade kunskaper hur man kan bygga framtidens boende för äldre genom att ha fastigheten som nav för resursoptimering och bättre hälsa.

Gällivare kommun och Riksbyggen samarbetar för ett nytt LSS-boende

Gällivare kommun och Riksbyggen samarbetar för ett nytt LSS-boende

Gällivare kommun och Riksbyggen har startat ett samarbete för att utreda förutsättningarna för att uppföra ett LSS-boende med delaktighet i fokus. I juni kommer frågan om bildande av en kooperativ hyresgästförening att tas upp för beslut i kommunfullmäktige i Gällivare.

Pressinbjudan: Första spadtaget för nytt boende för äldre i Hudiksvall

Pressinbjudan: Första spadtaget för nytt boende för äldre i Hudiksvall

Den 30 augusti är det officiell byggstart för kooperativa hyresrättsföreningen (KHF) Skyttegillet i Hudiksvall. Det blir ett särskilt boende avsett för personer med demensdiagnos som består av 96 lägenheter. Med och tar det första spadtaget är Mikael Löthstam (S), kommunstyrelsens ordförande i Hudiksvall, Anna-Karin Zarins, marknadsområdeschef Riksbyggen och Johan Persson, affärsområdeschef, JSB.

Yvonne Westerlund, affärsutvecklare Riksbyggen och Sven Tornberg, kommunalråd, Haparanda stad.

Riksbyggen och Haparanda stad i samarbete om särskilt boende för äldre

N​u inleder Riksbyggen och Haparanda stad ett samarbete för att ta fram ett beslutsunderlag för byggandet av ett särskilt boende för äldre med 80 boenderum. Det särskilda boendet planeras att byggas i kvarteret Lunden och med upplåtelseformen Kooperativ Hyresrättsförening.

Riksbyggen lanserar Vivum - en kooperativ hyresrättsmodell för äldre och behövande

Riksbyggen lanserar Vivum - en kooperativ hyresrättsmodell för äldre och behövande

Vivum är det nya namnet på Riksbyggens erbjudande med kooperativa hyresrätter för äldre och behövande. Modellen har utvecklats under 30 år i nära samarbete med ett stort antal kommuner runt om i landet. Vivum-boenden med den kooperativa hyresrättsmodellen som bas har byggts, eller är på väg att byggas, från Skåne till Haparanda.

Start för byggandet av 48 lägenheter i KHF Arjeplog Trygga Hem

Start för byggandet av 48 lägenheter i KHF Arjeplog Trygga Hem

Arjeplogs kommun och Riksbyggen har i samverkan bildat Kooperativa hyresrättsföreningen (KHF) Arjeplog Trygga Hem. Nu startar en om- och tillbyggnad i kvarteret Minken i Arjeplog som kommer att resultera i 48 lägenheter. Inflyttningen i de nya lägenheterna beräknas kunna ske under början av 2024. Entreprenör för genomförandet är Nåiden Bygg.
– Genom att bilda Kooperativa hyresrättsföreningen Ar