Gå direkt till innehåll
Tingackens Trygga hem i Alvesta sydost.jpg

Bild -

Tingackens Trygga hem i Alvesta sydost.jpg

go to media item
Licens:
Medieanvändning
Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
Filformat:
.jpg
Storlek:
918 x 361, 69,2 KB
Ladda ner

Ämnen

Regioner

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31

Relaterat innehåll

Pressinbjudan: Första spadtaget för modernt trygghetsboende i Alvesta den 5 september

Pressinbjudan: Första spadtaget för modernt trygghetsboende i Alvesta den 5 september

Runt 300 personer har anmält sitt intresse av att flytta in i det nya trygghetsboendet Tingsbackens Trygga hem i centrala Alvesta. Den 5 september är det dags för det första spadtaget som alla intresseanmälda har fått en personlig inbjudan till. Media är varmt välkomna att vara med under spadtaget den 5 september, klockan 14.00 på Tingsgatan i Alvesta.

Från vänster: Jan-Erik Svensson, ledamot KHF Tingsbackens trygga hem, Per Ribacke, ordförande i föreningen, Magnus Laneborg, marknadsområdeschef Riksbyggen och Magnus Olsson, vd HIC Construction

Spaden i marken för nytt trygghetsboende i Alvesta

Förra veckan togs det första symboliska spadtaget för det nya trygghetsboendet Tingsbackens Trygga Hem i centrala Alvesta. Byggnaden, som kommer att omfatta 40 lägenheter, beräknas stå färdig våren 2026.