Gå direkt till innehåll
Theodor Alexandris, marknadsområdeschef

Bild -

Theodor Alexandris, marknadsområdeschef

Licens:
Medieanvändning
Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
Filformat:
.jpg
Storlek:
3842 x 2882, 1,14 MB
Ladda ner

Ämnen

Regioner

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31

Relaterat innehåll

Kv Spårvagnshallarna under H22 City Expo - stadskvarter med fokus på innovation, mobiliet och hållbarhet

Kv Spårvagnshallarna under H22 City Expo - stadskvarter med fokus på innovation, mobiliet och hållbarhet

Ett av de områden som Riksbyggen visar upp under den stora stadsmässan H22 City Expo i Helsingborg är kvarteret Spårvagnshallarna, Miatorp. Följ den stora förändringen som Kv Spårvagnshallarna genomgår och där Riksbyggen totalt kommer att bygga cirka 700 nya bostäder. Riksbyggen finns på plats vid Skogsgatan under lördagar och söndagar 10 - 17 under hela mässan som pågar 30 maj-3 juli.

Bostadsminister Johan Danielsson samt en bild tagen i samband med inflyttningen i projektet Körsbärslunden i mars 2021, när den röda mattan hade rullats ut för de boende.

Pressinbjudan: Bostadsminister Johan Danielsson besöker Riksbyggens projekt i Drottninghög under H22 City Expo

Den 15 juni besöker bostadsminister Johan Danielsson Riksbyggens projekt Körsbärslunden, Drottninghög, Helsingborg under H22 City Expo. I projektet har Riksbyggen byggt totalt 149 lägenheter med boendeformerna bostadsrätt, hyrköp av bostadsrätt och hyresrätt. Stora satsningar har gjorts på social hållbarhet. Bostadsministern får under sitt besök bland annat träffa en av hyrköparna.