Gå direkt till innehåll
Riksbyggen, Brf Futura Lindholmsallén

Bild -

Riksbyggen, Brf Futura Lindholmsallén

Licens:
Medieanvändning
Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
Filformat:
.jpg
Storlek:
1500 x 1125, 164 KB
Ladda ner

Ämnen

Regioner

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31

Relaterat innehåll

Riksbyggens Brf Futura Lindholmsallén, Lindholmshamnen. Föreningen är den första av tre i kvarteret och har precis som de övriga två ett särskilt fokus på bostäder för unga vuxna.

Säljstart för Riksbyggens Brf Futura Lindholmsallén i Lindholmshamnen i Göteborg

Riksbyggen startar nu försäljningen av 91 lägenheter i Brf Futura Lindholmsallén, Lindholmshamnen. Föreningen är den första av tre i kvarteret och har precis som de övriga två ett särskilt fokus på bostäder för unga vuxna. Hälften av lägenheterna i föreningen är om 1 rum och kök och nio lägenheter i Brf Futura Lindholmsallén kommer att erbjudas med Riksbyggen Hyrköp för unga vuxna.

Pressinbjudan: Byggstart för Riksbyggens storsatsning på bostäder för unga i Lindholmshamnen i Göteborg

Pressinbjudan: Byggstart för Riksbyggens storsatsning på bostäder för unga i Lindholmshamnen i Göteborg

Riksbyggen tar den 6 september det första spadtaget för kvarteret Futura i Lindholmshamnen, Göteborg, med totalt 197 bostäder. För första gången uppförs en kooperativ hyresrättsförening för unga vuxna och det blir även bl a lägenheter med Hyrköp och särskilda Ungdomsettor. Spadtaget tas av Hampus Magnusson, (M) kommunalråd, Mårten Lilja, vice vd Riksbyggen och Markus Brink, vd Brixly.

Riksbyggen bjuder in ungdomar till dialog om bostäder i Lindholmshamnen

Riksbyggen bjuder in ungdomar till dialog om bostäder i Lindholmshamnen

Genom både en bostadsundersökning och dialoggrupper vill Riksbyggen ta reda på hur unga vuxna ser på sitt framtida boende. I kvarteret Futura i Lindholmshamnen, Göteborg, gör Riksbyggen en stor satsning på bostäder med särskild inriktning på unga vuxna. Totalt handlar det om 197 nya lägenheter. Till exempel uppförs här för första gången en kooperativ hyresrättsföreningen för personer upp till 30 å

Brf Sydney, Masthuggskajen.

Riksbyggen visar fyra bostadsprojekt i Göteborg under Stora visningsdagen

Den 24 april mellan kl 12-14 pågår Stora Visningsdagen där Riksbyggen bjuder in till öppen visning för ett stort antal befintliga och kommande projekt. I Göteborg visar Riksbyggen fyra bostadsprojekt med totalt cirka 350 lägenheter. Visningen i Brf Sydney sker i Riksbyggens visningsbod på Första Långgatan vid byggarbetsplatsen, Brf Dunungen och Brf Mårbacka visas i visningstältet på Backadalen.

Brf Mårbacka, Selma stad, Göteborg.

I helgen visar Riksbyggen bostäder i Göteborg och över hela landet

Lördagen den 12 november mellan kl 12-14 pågår Stora Visningsdagen där Riksbyggen bjuder in till öppen visning i projekt över hela landet. Sammanlagt visar Riksbyggen 30 projekt från norr till söder, både hyres- och bostadsrätter. I Göteborgsområdet visar Riksbyggen fem projekt, bland annat ett nytillkommet projekt i Björlanda med 16 kedjehus.
– Det finns många fördelar med att köpa nyproducera