Gå direkt till innehåll
Laröd, Helsingborg, Riksbyggen

Bild -

Laröd, Helsingborg, Riksbyggen

go to media item
Licens:
Medieanvändning
Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
Filformat:
.jpg
Storlek:
3508 x 1730, 4,57 MB
Ladda ner

Ämnen

Regioner

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31

Relaterat innehåll

Riksbyggen vinner markanvisning i Laröd i Helsingborg

Riksbyggen vinner markanvisning i Laröd i Helsingborg

Riksbyggen har vunnit en markanvisning för 48 bostadsrätter i Laröd, Helsingborg. Det kommer att bli bostäder för flera olika målgrupper och med hög hållbarhetsprofil, till exempel blir det både solceller och gröna tak. Stor vikt har också lagts vid att skapa rum för gemenskap och kommande husen ska smälta in i naturen.

Över 1 000 i intressekön till Riksbyggens Brf Laröds Blomma

Över 1 000 i intressekön till Riksbyggens Brf Laröds Blomma

Riksbyggen har nu startat försäljningen av de 48 bostadsrätterna i Brf Laröds Blomma, Helsingborg. Det kommer att bli bostäder för flera olika målgrupper och med fokus på hållbarhet, innovation och delningsekoniomi. Stor vikt har också lagts vid att skapa rum för gemenskap och i projektet finns tre olika biotoper som kan upplevas virtuellt på plats redan nu.