Gå direkt till innehåll
Kv F2, Masthuggskajen, Riksbyggen, Göteborg

Bild -

Kv F2, Masthuggskajen, Riksbyggen, Göteborg

LINK Arkitektur
Licens:
Medieanvändning
Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
Av:
LINK Arkitektur
Filformat:
.jpg
Storlek:
5000 x 4000, 16,1 MB
Ladda ner

Ämnen

Regioner

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31

Relaterat innehåll

Bild: LINK Arkitektur

Riksbyggens och Elof Hanssons nya landmärke vid Masthuggskajen tar form

Riksbyggen och Elof Hansson Fastigheter har i samverkan med Göteborgs Stad genomfört parallellt arkitektuppdrag avseende kvarteret F2 på Masthuggskajen, Göteborg. I kvarteret kommer ett bostadshus om 16 våningar med kommersiella lokaler i de två nedersta våningarna att uppföras. Riksbyggens del i projektet avser våning 8-16 och totalt cirka 80 lägenheter med bostadsrätt.

Blivande Brf Sydney vid Masthuggskajen. Bild: Kanozi Arkitekter

Masthuggskajen nominerad till World in Property Awards

Masthuggskajen är en av fyra nominerade till World in Property Awards. Riksbyggen är en av aktörerna bakom utvecklingen av Masthuggskajen och kommer totalt att bygga drygt 500 bostäder i den nya stadsdelen. Totalt blir det cirka 1 300 bostäder och 5 000 – 6 000 arbetsplatser vid Masthuggskajen med fokus på hållbar statsutveckling. Vinnaren i World in Property Awards presenteras på Fastighetsgalan