Gå direkt till innehåll
Karolina och Therese, Riksbyggen

Bild -

Karolina och Therese, Riksbyggen

go to media item
Licens:
Medieanvändning
Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
Filformat:
.jpg
Storlek:
900 x 550, 389 KB
Ladda ner

Ämnen

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31

Relaterat innehåll

​Karolina Brick, miljöchef och ​
Therese Berg, hållbarhetschef.

Riksbyggen stöttar kampen för klimatet

Riksbyggen accelererar arbetet med konkreta åtgärder för att minska klimatpåverkan. Det gäller både vår egen verksamhet och att underlätta för alla som bor i bostäder förvaltade av Riksbyggen att bidra till minskad klimatpåverkan. Klimatsmart betong, solpaneler som standard i kommande nyproduktion och en Miljöskola som hjälper boende att göra ”rätt” i sin vardag är några exempel.

​Karolina Brick, miljöchef på Riksbyggen och ​Therese Berg, hållbarhetschef Riksbyggen,

Riksbyggen tipsar: Alla kan bidra till minskad vattenanvändning

Värmen har slagit till i Sverige och på flera håll råder redan låga grundvattennivåer. Duscha kort istället för att bada, kör bara fulla tvätt- och diskmaskiner och laga droppande kranar är några av tipsen på Riksbyggens lista för en mer hållbar vattenanvändning.

Karolina Brick och Therese Berg, Riksbyggen.

Grannar kan rädda liv genom Huskurage

I Sverige anmäls i snitt drygt femtio fall av våld mot en närstående om dagen. Det är fler än två i timmen. Dygnet runt, året om. Nu krävs det krafttag för att stoppa våldet. Riksbyggen samarbetar med Huskurage som har tagit fram en policy som bostadsrättsföreningar kan anta, ”Huskurage – En policy vid oro för våld i nära relation”.