Gå direkt till innehåll
johannafrelin 16 9.jpg

Bild -

johannafrelin 16 9.jpg

go to media item
Licens:
Medieanvändning
Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
Filformat:
.jpg
Storlek:
3540 x 1986, 1010 KB
Ladda ner

Ämnen

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31

Relaterat innehåll

Johanna Frelin, vd på Riksbyggen

Riksbyggen positiva till regeringens förslag om höjt tak på bolån – men fler insatser krävs

Igår föreslog regeringen ett höjt bolånetak från dagens 85 procent till 90 procent. Riksbyggen ställer sig positiva till förslaget då man anser att det är kritiskt att bostadsbyggandet kommer igång igen. Riksbyggen anser inte att förslaget är tillräcklig för att ge marknaden den stimulans som behövs och efterlyser åtgärder som startlån för unga vuxna.

Riksbyggens vd Johanna Frelin

Riksbyggen välkomnar regeringens satsningar på bostadsbyggande i norra Sverige

Riksbyggen välkomnar regeringens satsningar på bostadsbyggande i norra Sverige. I regeringens budgetproposition för 2025 avsätts över 1,5 miljarder kronor för åren 2025–2028 för att främja bostadsbyggandet i norra Sverige, där inflyttningen till de expanderande kommunerna i Norrbottens och Västerbottens län ökar behovet av bostäder.

Riksbyggen och Skellefteå kommun fokuserar på social hållbarhet i framtida boenden

Riksbyggen och Skellefteå kommun fokuserar på social hållbarhet i framtida boenden

Den 15 mars arrangerade Skellefteå kommun ett seminarium tillsammans med flera aktörer om samhällsutvecklingen och det framtida boendet i kommunen. Riksbyggens vd Johanna Frelin var på plats och berättade om hur Riksbyggen bidrar med tankar och exempel kring hur en snabbväxande kommun kan bygga bostäder med fokus på social hållbarhet.