Gå direkt till innehåll
Johanna Frelin, vd Riksbyggen

Bild -

Johanna Frelin, vd Riksbyggen

Håkan Andersson
Licens:
Medieanvändning
Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
Av:
Håkan Andersson
Filformat:
.jpg
Storlek:
2880 x 1906, 2,75 MB
Ladda ner

Ämnen

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31

Relaterat innehåll

Bygger Sverige. Riksbyggen har bostadsprojekt från Malmö till Kiruna och är en av Sveriges största fastighetsförvaltare.

Kooperativa sektorn växer – trots pandemin

Ny statistik från Svensk Kooperation visar att den kooperativa sektorn, där Riksbyggen ingår, ökade med tre miljarder under 2020 trots en pågående coronapandemi. Med en omsättning på 494 miljarder kronor utgör de 100 största kooperativa och ömsesidiga företagen en betydande del av svenskt näringsliv.

Hamntorget blir platsen för demokratifestivalen H22 Arena nästa sommar.

Riksbyggen deltar när Helsingborg samlar makten under sommarens demokratifestival på H22 City Expo

H22 Arena blir platsen för möten och debatt när framtidens städer står i centrum. För att lösa kommande utmaningar krävs att politiker, myndigheter, organisationer och näringsliv samarbetar på nya sätt. På bästa läge i Helsingborg skapas under H22 City Expo en fysisk mötesplats för de viktiga samtalen. Riksbyggen är en av aktörerna som deltar både under H22 Arena och H22 City Expo.

Många bra förslag i Byggmarknadskommissionens slutrapport

Många bra förslag i Byggmarknadskommissionens slutrapport

Byggmarknadskommissionen presenterar i sin slutrapport förslag inom fem områden för att motverka arbetslivskriminaliteten och osund konkurrens i byggbranschen. Riksbyggen välkomnar rapporten och arbetet för att göra byggbranschen sundare.