Gå direkt till innehåll
Johanna Frelin, vd Riksbyggen

Bild -

Johanna Frelin, vd Riksbyggen

go to media item
Licens:
Medieanvändning
Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
Filformat:
.tiff
Storlek:
2126 x 3189, 10,3 MB
Ladda ner

Ämnen

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31

Relaterat innehåll

Ny undersökning: En av fem ser över boendesituationen på grund av Corona

Ny undersökning: En av fem ser över boendesituationen på grund av Corona

Coronapandemin förändrar sättet att använda våra bostäder. 17 procent av de tillfrågade, nästan en av fem, funderar på förändra sin boendesituation eller har redan gjort det på grund av Corona. Många jobbar hemma under coronapandemin och köket eller vardagsrummet är förstahandsvalet när hemmakontor saknas, visar en undersökning som Riksbyggen gjort bland boende i fastigheter som de förvaltar.

Foto: Magnus Fond

Johanna Frelin tillträder som vd för Riksbyggen

Den 13 januari tillträder Johanna Frelin som ny vd för Riksbyggen. Johanna efterträder Leif Linde som fram till i maj kommer att stanna kvar på Riksbyggen som senior rådgivare.

Håll ut i kampen mot coronaviruset!

Håll ut i kampen mot coronaviruset!

Alla måste vi hjälpa till och ta ansvar för att minska spridningen av coronaviruset, företag, privatpersoner och myndigheter. Riksbyggen har sedan i mars delat myndigheternas rekommendationer för att minska smittspridningen och kontinuerligt arbetat för att hitta nya arbetssätt för att anpassa verksamheten till rådande omständigheter.